Wat we doen

Kort samengevat

Gravity Media vergroot de aantrekkingskracht van merken.

Meer aantrekkingskracht. Meer omzet.

Onze toegevoegde waarde is verdeeld in drie fases: strategie, identiteit en technologie. We vertalen een idee in een sterk concept en leggen de brug tussen jou en je doelgroep.

  Strategie

Nadenken en testen

We helpen bij het creëren van merkstrategieën en het bedenken hoe we jouw doelgroep beter kunnen bereiken. Met jouw doelstellingen als basis, realiseren we een sterker merk.

 Identiteit

Schetsen en ontwerpen

We gaan aan de slag met het aanspreken van jouw doelgroep. We vertalen jouw boodschap in een stijl die aanspreekt. We starten met een grove schets en werken toe naar een unieke merkidentiteit.

 Technologie

Bouwen en coderen

De techniek is de laatste stap in de vertaling van idee naar concept. We bouwen je website en onze ‘nerds’ zorgen dat alles werkt en converteert. Naadloos geïntegreerd en volledig op maat.

Een greep uit onze experts

Michel
Michel

Strategie

Als sparringpartner verdiepen wij ons eerst in je bedrijf of idee. Vanuit daar werken we samen om de aantrekkingskracht te vergroten.

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing
Dhani

Identiteit

Dhani

Een identiteit voor een merk creëren is een uitgebreid werkproces dat wordt ondergaan vanuit het perspectief van de eindgebruiker.

Thierry

Technologie

Thierry

De technische uitwerking is vaak de laatste stap van een goed werkend concept. We innoveren continu om de best passende oplossing te kunnen bieden.

Brainstorm 101

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Doe gewoon eens mee. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden