Build

Ontwikkeling van innovatieve websites en webshops van alle formaten.

Gravity Media scrolldown icon
We love brands.

Web ontwikkeling

Ieder bedrijf is anders. Je profilering moet daarom niet alleen sterk, maar ook uniek zijn zodat je boodschap goed over komt. Samen gaan we dan ook aan de slag om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Omdat dat voor veel diensten/producten anders is geloven wij niet in simpelweg uitvoeren van een opdracht, maar in proactief meedenken en op die manier het beste van uw propositie naar boven te halen. Door de mix van grafische en technische skills zijn wij zo in staat om uw unieke propositie te vertalen in een website waarmee we uw doelgroep aanspreken.

Waar we mee helpen

Het bouwen van een goede website met de juiste uistraling doen we al jaren. Bij ons is iedere website uniek en zorgen we er altijd voor dat we de juiste boodschap overbrengen. Het belangrijkste daarbij om een analyse van de doelgroep te vertalen naar het juiste ontwerp en technische realisatie om jouw bedrijf er ├ęcht uit te laten springen. Wil je weten hoe dit er voor jou uit zal zien? We bespreken het graag. Op feestjes zeggen we dat we werken aan:

Design

SAM-works

SAM-works treedt sinds 2005 op als een primaire distributeur voor verschillende bekende merken.

Build

Dakar Challenge Run

Een onvoorspelbare obstacle run die kenmerkend is voor de wereldwijd bekende race Dakar.

Brainstormen?

Niets geeft meer inzicht dan een vrijblijvende brainstorm. We leren je graag kennen, want dan is ons advies pas echt veel waard.