Merkidentiteit.

De oranje draad in je communicatie

Je merkidentiteit is de basis van je merk. Professioneel, tastbaar en uniek.

Identity

Meer dan alleen maar mooi

Een merkidentiteit is zoveel veel meer dan alleen een mooi ontworpen logo, flyer of iets grafisch. Het is jouw communicatiebijbel. Je herkenbaarheid. Je tone-of-voice, kleuren, lettertypes en afbeeldingen bepalen hoe je overkomt. Het zorgt dat je boodschap blijft hangen.

Logo ontwerp

Een logo is het beeldmerk dat zorgt voor herkenbaarheid. Het is vaak de basis van je merk en het komt op ontelbare plekken terug. Ergens in onze open creatieve ruimte start jouw logo als een schets (of 100 schetsen). Samen werken we naar het perfecte logo. We itereren, overleggen, testen en perfectioneren tot het beste resultaat.

koffiecaartje
wireframes

Webdesign op maat

Een website maken is maatwerk. We starten met het maken van wireframes. Een schematische tekening van je website, zodat we ons focussen op de boodschap en niet op vormgeving. Jouw merkidentiteit in combinatie met deze wireframes resulteren vervolgens in het high-end design. Voor iedere website die we maken maken we eerst een compleet plaatje: een klikbaar prototype. Daarna gaan we pas bouwen.

Jouw ‘brand manual’

Je brandguide is het handboek voor alle communicatie. Deze volgt uit een huisstijlontwikkeling en biedt als basis voor alle (grafische) merkuitingen. De manier waarop zo’n brandguide wordt gemaakt is iedere keer net iets anders, zodat hij haarfijn is afgestemd op de benodigdheden voor jouw merk.

Brandguide
vrancken

Dit blijft altijd plakken

Naast online promotiemiddelen werken onze grafisch ontwerpers ook regelmatig aan offline merkuitingen, voor als het net wat opvallender moet. Denk aan bestickering van auto’s en andere plekken waar veel mensen komen. Met een ontwerp op maat zorgen we dat jouw unieke toegevoegde waarde overkomt.

Onze expert binnen identiteit

Dhani

Dhani

Identiteit

We maken een merkidentiteit op maat, om zo goed mogelijk te passen bij je eindgebruiker. Dat werkt.

Bekijk de identiteit van onze projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

De andere bouwstenen van jouw project

Strategie

Nadenken en testen

We helpen bij het creëren van merkstrategieën en het bedenken hoe we jouw doelgroep beter kunnen bereiken. Met jouw doelstellingen als basis, realiseren we een sterker merk.

 Technologie

Bouwen en coderen

De techniek is de laatste stap in de vertaling van idee naar concept. We bouwen je website en onze ‘nerds’ zorgen dat alles werkt en converteert. Naadloos geïntegreerd en volledig op maat.

Brainstorm 101

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Doe gewoon eens mee. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden