Strategie

Strategie doe je samen

Met jouw doelstellingen als basis, realiseren we samen een sterker merk.

Strategy

De strategie achter jouw merk

Gravity Media helpt haar klanten bij het creëren van doordachte merkstrategieën. Al brainstormend duiken we in jouw bedrijf en propositie en komen we tot de kern van de boodschap. Op die manier leren we je doelgroep en haar wensen beter kennen, waardoor we jouw merk sterker in de markt kunnen zetten. Alles begint bij één vrijblijvende brainstorm.

Brainstormsessies

Wat zijn jouw unieke toegevoegde waarden? Wat is de voornaamste doelgroep voor jouw dienst of product? Hoe bereiken we deze doelgroep? Tijdens een brainstormsessie stellen we kritische vragen en dagen we elkaar uit om verder te denken. We verplaatsen ons in de klant en benaderen gestructureerd de kern van jouw waardepropositie, klantreis of business model.

Brainstorm
circle

Doelgroep staat centraal

Hoe bereik je nu meer potentiële klanten? Welke eigenschappen worden gedeeld door mensen uit jouw doelgroep? Wat zijn hun overwegingen? Wat willen ze bereiken? Waar hebben ze last van en wat vinden ze juist fijn? Samen brengen we je doelgroep in kaart, zodat we ons verhaal beter kunnen personaliseren.

Propositie

Een écht sterk merk speelt in op de behoeften van de doelgroep. Hoe komt jouw propositie beter over op jouw doelgroep? Door samen te brainstormen, te onderzoeken en te testen komen we op een merk waar mensen wat voor voelen. Een merkstrategie die meer klanten en omzet oplevert.

propositie

Strategisch expert

Michel

Michel

Strategie

Brainstormen is het leukste en belangrijkste deel van mijn werk. Alleen zo leggen we de sterke strategische basis van een sterker merk.

Bekijk de strategie van onze projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

Wat er nog meer bij komt kijken

Identiteit

Schetsen en ontwerpen

We gaan aan de slag met het aanspreken van jouw doelgroep. We vertalen jouw boodschap in een stijl die aanspreekt. We starten met een grove schets en werken toe naar een unieke merkidentiteit.

 Technologie

Bouwen en coderen

De techniek is de laatste stap in de vertaling van idee naar concept. We bouwen je website en onze ‘nerds’ zorgen dat alles werkt en converteert. Naadloos geïntegreerd en volledig op maat.

Brainstorm 101

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Doe gewoon eens mee. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden