Bouwen en innoveren

Websites & e-commerce

Ons in-house development team vertaalt het ontwerp naar een technisch hoogstaande website, webshop of web applicatie.

Technology

Innovatie staat voorop

Onze front- en back-end developers werken nauw samen om tot de beste, innovatieve oplossingen te komen en samen met onze klanten nog beter te kunnen scoren. Dit gaat veel verder dan een goed werkende, goed vindbare en snelle website. We bouwen op maat, in lijn met de bedrijfsprocessen om de website zo goed mogelijk te integreren.

jdl

Development op maat

We innoveren continu in onze kennis en werkwijze, zodat we onze concepten nog beter kunnen aansluiten en de kwaliteit nog verder kunnen laten groeien. Voor veel klanten betekent dit een combinatie tussen WordPress (Content Management Systeem) en maatwerk uitbreidingen, zodat jouw verhaal optimaal over komt. Geen standaard templates vullen, maar oplossingen op maat.

Houd zelf de controle

Wanneer je website gebouwd is ben je niet meer van ons afhankelijk. We bouwen het zo dat je eenvoudig en snel de controle houdt over je content. Je plaatst, wijzigt en verwijdert content dus helemaal zelf. Schakelen met een van onze experts blijft natuurlijk wel mogelijk.

wordpress
verrijt

Snel en goed vindbaar

Een maatwerk website die optimaal is afgestemd op jouw bedrijf heeft een aantal belangrijke voordelen. Daarmee waarborgen we een optimale vindbaarheid, snelheid van de website en zorgen we dat alles veilig wordt gebouwd. Een schaalbare oplossing, waar je jaren mee verder kunt.

Onze expert binnen technologie

Thierry

Thierry

Technologie

De technische uitwerking is vaak de laatste stap van een goed werkend concept. We innoveren continu om de best passende oplossing te kunnen bieden.

Bekijk de strategie van onze projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

De andere bouwstenen van jouw project

Strategie

Nadenken en testen

We helpen bij het creëren van merkstrategieën en het bedenken hoe we jouw doelgroep beter kunnen bereiken. Met jouw doelstellingen als basis, realiseren we een sterker merk.

Identiteit

Schetsen en ontwerpen

We gaan aan de slag met het aanspreken van jouw doelgroep. We vertalen jouw boodschap in een stijl die aanspreekt. We starten met een grove schets en werken toe naar een unieke merkidentiteit.

Brainstorm 101

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Doe gewoon eens mee. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden