Drukwerk

Een professionele eerste indruk

Gravity Media werkt al jaren samen met dezelfde drukkerij. Daarom profiteren wij (en jij) van flinke kortingen. Wij bestellen het voor je en je drukwerk wordt bij je thuis of op kantoor bezorgd. We hebben lang niet alles op deze pagina staan.  Wil je prijzen weten of ben je specifiek naar iets op zoek, vraag dan hier een offerte aan.

Flyers

Flyers zijn een makkelijke manier om belangrijke korte informatie door te geven aan de gewenste doelgroep. Door middel van illustraties is met de eerste indruk meteen duidelijk welk verhaal je probeert te vertellen en het voordeel is dat het iets tastbaars is wat ook meegenomen kan worden.

Roll-up banners

Bij een expositie of evenement wil je met het bedrijf natuurlijk meteen opvallen. Door middel van een roll-up banner kan je makkelijk laten zien welk bedrijf je bent, waar je voor staat en welk verhaal je wilt vertellen. De roll-up banner is makkelijk op te bergen in een handige draagbare tas.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is een makkelijke manier om aan business relaties je informatie van je bedrijf over te brengen. Omdat het iets tastbaars is en makkelijk mee te nemen is, zal met een mooi design je informatie makkelijk te herinneren zijn.

Folders & Brochures

Een folder of een brochure kan een opvallend en informatief middel zijn zodat je gebruikers of klanten snel zien welk verhaal en welke info je te vertellen hebt. Door middel van een duidelijke huisstijl aan te houden kom je professioneel over bij het overhandigen van een folder of brochure.

En nog veel meer..

Het bovenstaande is slecht een impressie van wat we allemaal kunnen. Ben je benieuwd wat Gravity Media nog meer voor je kan betekenen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.