Grafisch Ontwerp

Een professionele eerste indruk

Om een goede indruk achter te laten is een professionele huisstijl een must. Dit bepaalt de manier waarop je communiceert en zorgt ervoor dat je consequent en professioneel over komt. Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, promotiemateriaal en infographics. Dit doen we allemaal met het doel om je te helpen om een goede indruk achter te laten en je doelgroep te bereiken.

Grafisch Ontwerp

Voor onder andere Haribo & Maoam creëren we met grote regelmaat grafisch ontwerp. Dit varieert van praktische zaken zoals briefpapier tot echte uitdragers van het merk. Door de samenwerking met diverse leveranciers kunnen we zowel het ontwerp als het drukwerk verzorgen, van visitekaartje tot signing. Door de lange samenwerking en hoge inkoopkorting is dit vaak nog voordeliger ook!

Een overzicht van de mogelijkheden

Logo

Een logo is het belangrijkste herkenningspunt van je bedrijf. Het is een belangrijke kans om in een mum van tijd al de uitstraling van je bedrijf te laten zien. Gravity Media ontwerpt een logo door na te denken over de doelgroep en het idee achter je bedrijf. Daar maak je indruk mee.

Huisstijlen

Een eenduidige huisstijl schreeuwt professionaliteit. Het begint bij visitekaartjes en briefpapier, maar een professionele huisstijl gaat veel verder: we denken na over het gebruik van kleuren, marges en lettertypes in je communicatie om er zo voor te zorgen dat u altijd goed voor de dag komt. Dit zorgt ervoor dat je potentiële klanten altijd weten dat ze met jou te maken hebben.

Promotiemateriaal

Door op de juiste manier je product of dienst te promoten kan je nog beter je doelgroep bereiken en laten zien waar je voor staat. Gravity Media vertaalt jouw boodschap en zet dit om in pakkend promotiemateriaal. Denk aan flyers, brochures, roll-up banners, vlaggen en ga zo maar door.

Infographics

Nu mensen steeds minder tijd nemen om informatie te bekijken is het op de juiste manier visualiseren van data een super leuke manier om potentiële klanten te bereiken en te informeren. Daar komt bij dat waardevolle en informatieve infographics ook een grote kans hebben om rondgestuurd te worden. Zo bereik je nog meer mensen uit je doelgroep!