Online marketing

Een professionele eerste indruk

Gravity Media werkt al jaren samen met dezelfde drukkerij. Daarom profiteren wij (en jij) van flinke kortingen. Wij bestellen het voor je en het wordt bij je thuis of op kantoor bezorgd. We hebben lang niet alles op deze pagina staan.  Wil je prijzen weten of ben je specifiek naar iets op zoek, vraag dan hier een offerte aan.

Online marketing strategie

Een website alleen is een krachtig middel om je bedrijf, dienst of product te promoten maar als je het echt goed aan wil pakken dan komt er veel meer bij kijken. Gravity Media kan adviseren en uitvoeren in het plannen en uitvoeren van je online marketing strategie. Door goed na te denken over hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken stellen we daarmee een plan op om jouw online marketing zo succesvol mogelijk te maken.

Social media strategie

Aansluitend op de online marketing strategie is ook een goede social media strategie een must om je bedrijf, dienst of product consequent op een professionele manier neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een strategie om zo veel mogelijk volgers en engagement op social media te krijgen. Hoe word je gevonden en wat zijn de dingen die je kan delen om je doelgroep betrokken te houden?

Campagnes

Adverteren op social media netwerken zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kan erg effectief zijn. Om onze klanten te ondersteunen in hun online marketing ontwerpt Gravity Media advertenties die wij namens de klant kunnen plaatsen. Zo is je social media altijd up to date en kan je doelgroep altijd de laatste informatie en nieuwtjes van je bedrijf vinden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om te zorgen dat je website goed presteert in zoekmachines is zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO natuurlijk nooit klaar. Gravity Media zorgt dat je website technisch in orde is. Wij werken samen met professionele tekstschrijvers en vertalers die er voor kunnen zorgen dat de content op je website je helpt om beter gevonden te worden door de mensen in jouw doelgroep.

En nog veel meer..

Het bovenstaande is slecht een impressie van wat we allemaal kunnen. Ben je benieuwd wat Gravity Media nog meer voor je kan betekenen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.