Beat The Soldiers

Voorbeeld huisstijl Beat the Soldiers - Gravity Media | Eindhoven

Beat The Soldiers

Branding voor start-up Beat the Soldiers. Een sportieve uitdaging met een militair tintje.

Gravity Media scrolldown icon
Beat The Soldiers

Design: Huisstijl & Brand identity

Twee ex-militairen wilden mensen zoals jij en ik kennis laten maken met het leven als militair. Het idee was er; een militaire, sportieve training, die mensen uitdaagt, grenzen laat verleggen en vooral ook een mooie dag laat beleven.

Samen met Beat the Soldiers hebben we dit idee omgezet in een merk, waarvoor Gravity Media de branding heeft verzorgd. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de huisstijl van Beat the Soldiers zijn allereerst diverse logoconcepten gepresenteerd. De kernwaarden waren duidelijk en na een analyse van de doelgroep wisten we hoe we hen konden bereiken. Een stoer en sterk beeldmerk, die meteen een tipje van de sluier deed oplichten; dit is serieus!

Dit proces heeft geresulteerd in een sterke brand identity, wat Beat the Soldiers in staat gesteld heeft om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen. De eerste editie was een groot succes!

Promote

Het bereiken van de doelgroep houdt niet op bij het neerzetten van een sterk merk. Het creƫren van mooi beeldmateriaal dat de doelgroep overtuigt betekent niets wanneer je geen potentiƫle deelnemers bereikt.

Omdat het gaat om een nieuw concept, waar nog geen naamsbekendheid voor was, hebben we een online marketing campagne georganiseerd. Zo hebben we meerdere keren per week social media-uitingen gedaan in allerlei vormen en maten om het verhaal van Beat the Soldiers over te brengen.

Dakar Challenge Run
Design

Grafisch ontwerp

Professioneel overkomen met een huisstijl die jouw verhaal/merk versterkt.

Build

Web ontwikkeling

Ontwikkeling van innovatieve websites en webshops van alle formaten.

Promote

Online marketing

Je doelgroep bereiken en conversie verbeteren op basis van data.

Genoeg gezien? Laten we brainstormen.

Wil je gewoon plaatjes kijken omdat het kan? Klik dan op onderstaande knop om ons
algemene portfolio te bekijken. Veel plezier.