Duux
Duux logo

Een schone en gezonde leefomgeving

De producten van Duux zorgen voor een optimale luchtkwaliteit in huis. Het hele jaar door.

Duux logo

Stap voor stap verbeteren

Duux (een combinatie van Dutch Luxury) is al twintig jaar de specialist op het gebied van luchtbehandeling.

Sinds 2018 werkt Gravity Media samen met Duux Store om haar website iteratief te verbeteren. Zo helpen we Duux om de beleving en de technische werking van de website elke dag een beetje beter te maken.

Scrum
duux

Terug naar de basis

De website van Duux Store is gemaakt door een andere partij. Na verloop van tijd zijn we ingeschakeld om het design en de beleving van de website te verbeteren.

Daarbij gaan we terug naar de gebruiker, verplaatsen we ons in de eindgebruiker en schakelen we nauw met de klant, om de website iteratief te verbeteren.

Responsive development

Omdat Duux Store voor 80% op mobiele apparaten bezocht wordt is het belangrijk dat de website responsive gebouwd wordt.

Dat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de formaten van het scherm van de gebruiker. Dit wordt in de ontwerpfase dan ook terugkerend
meegenomen.

Mobile
Duux website

“Gravity Media is perfect in staat om onze merkidentiteit te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en winstgevende website. Met korte sprints hebben we de website vorig jaar volledig vernieuwd waardoor hij nu beter aansluit op de beleving van Duux en behoeftes van de consument. Ze zijn zeer flexibel en altijd prettig om mee te werken!”

Dennis Wessels
Duux

Andere projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

Wat is jouw idee?

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Ik ben benieuwd naar die van jou. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden