Functional Fit Club

Functional Fit Club

Voor deze startup ontwikkelden we een huisstijl en diverse promotiematerialen.

Gravity Media scrolldown icon

Functional Fit Club

Functional Fit Club by Luuc Baars is een uniek concept dat functionele trainingen biedt onder professionele begeleiding in de buitenlucht. In de Oerlese bossen (Veldhoven) neemt fitnesstrainer Luuc je een uur mee in een circuittraining waar je moe en voldaan op terug kijkt. Luuc kwam bij Gravity Media omdat hij wilde starten als ondernemer en het graag direct professioneel wilde laten aanpakken. Samen zijn we gaan brainstormen over zijn idee en hebben we een strategie bepaald, waar uiteindelijk ook een huisstijl is uitgekomen met diverse uitingen.

Strategie: Get together, get fit.

Het idee was volledig uitgedacht, maar een naam was er nog niet. Het is Luuc zijn ambitie om mensen samen te brengen en kennis te laten maken met de veelzijdigheid van functionele training. Het liefst wilde Luuc een clubje mensen wekelijks (een of meerdere keren) meenemen om zo samen fit te worden en vooruitgang te boeken. Al brainstormend hebben we samen uiteindelijk de keuze gemaakt voor een bedrijfsnaam; Functional Fit Club.

Design: Logo

Bij Functional Fit Club draait het natuurlijk hoofdzakelijk om de kwaliteit van de begeleiding. Dat is voor het overgrote deel afhankelijk van het persoonlijke karakter. Het doel van het logo was dan ook om een sterk merk te creƫren, zonder dat het persoonlijke karakter en de uitstekende begeleiding van Luuc daarbij uit het oog verloren werd.

Design: Banner & huisstijl

Om Luuc als startende ondernemer te voorzien van een professionele basis waarmee hij zijn bedrijf kan promoten hebben we zijn huisstijl verder ontworpen en vastgelegd. De belangrijkste waarden daarbij zijn persoonlijkheid en toegankelijkheid. Het is heel makkelijk om een keer mee te trainen, om zo te kijken of Functional Fit Club wat voor je is. Het team van Gravity Media heeft dit ook gedaan en keek er moe en voldaan op terug. Een van de dingen die Luuc nu gebruikt om zijn huisstijl en bedrijf te laten zien is de banner die we voor hem hebben laten produceren.

Design

Grafisch ontwerp

Professioneel overkomen met een huisstijl die jouw verhaal/merk versterkt.

Build

Web ontwikkeling

Ontwikkeling van innovatieve websites en webshops van alle formaten.

Promote

Online marketing

Je doelgroep bereiken en conversie verbeteren op basis van data.

Genoeg gezien? Laten we brainstormen.

We hebben nog meer projecten die we graag willen laten zien, maar als je het graag concreet wil maken voor jouw eigen idee mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.