Haribo

Haribo Thumbnail vlaggen

Haribo

HARIBO = blijdschap. Gravity Media is trotse partner van HARIBO op het gebied van het ontwerpen en drukken van diverse promotiematerialen.

Gravity Media scrolldown icon
Haribo

Design: Drukwerk

Als je Gravity Media een beetje kent dan weet je al dat we best eigenwijs kunnen zijn. Zo kregen we een order binnen voor beachvlaggen met alleen het beertje erop. Na door te vragen over het doel van deze vlaggen vonden wij dat het beter was om dit aan te vullen met de slogan en het logo. We stuurden dus niet één maar twee drukproeven op en lieten de keuze aan HARIBO over.

Design: Onboarding proces

Een nieuwe baan kan best spannend zijn. Je gaat naar een nieuwe omgeving met nieuwe collega’s. Bij HARIBO willen ze dat iedereen zich meteen welkom voelt en direct onderdeel van de familie wordt. HARIBO, wat van oorsprong een familiebedrijf is, heeft samen met Gravity Media dan ook een aantal leuke dingen gemaakt om nieuwe werknemers mee te verwelkomen.

Een van deze dingen is een bigshopper waar iedereen jaloers van wordt. Samen met onze vaste sourcing partner zorgden we ervoor dat deze tas helemaal op maat werd geproduceerd, zodat deze explosie van snoep gevuld kan worden.

Dakar Challenge Run
Design

Grafisch ontwerp

Professioneel overkomen met een huisstijl die jouw verhaal/merk versterkt.

Build

Web ontwikkeling

Ontwikkeling van innovatieve websites en webshops van alle formaten.

Promote

Online marketing

Je doelgroep bereiken en conversie verbeteren op basis van data.

Genoeg gezien? Laten we brainstormen.

Wil je gewoon plaatjes kijken omdat het kan? Klik dan op onderstaande knop om ons
algemene portfolio te bekijken. Veel plezier.