Haribo
Haribo logo

De lekkerste klant van Nederland

De prettige samenwerking met Haribo Nederland & België heeft regelmatig geresulteerd in een gevulde snoeppot.

Haribo logo

The happy world of Haribo

De regelmatig gevulde snoeppot op kantoor is vaak afkomstig van Haribo. Ook toen we introkken in ons nieuwe kantoor in Eindhoven verscheen er binnen no-time een groot pakket vol lekkers.

Wat ook lekker is, is de samenwerking die we al bijna sinds de start van ons bedrijf met Haribo hebben. We regelen de opmaak en het ontwerp van diverse drukwerk zaken voor het office management en diverse landelijke acties in supermarkten. Een super leuke uitdaging!

Haribo
haribo

Signing & Campagnes

Het kantoor van Haribo in Breda is voorzien van mooie baniervlaggen, waar wij als mediabureau de ontwerpen voor verzorgen. De winkel in Rosada wordt regelmatig van signing voorzien en ook grote hoeveelheden flyers worden door ons verzorgd.

Overleggen en meedenken

Als mediabureau zijn wij niet zomaar een uitvoerende partij. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om mee te denken met de eindgebruiker in ons achterhoofd. We zijn pro-actief in alles wat we doen en hechten waarde aan snel schakelen.

haribo
Haribo package

“Prettige communicatie, goed overleg en meedenken, snelle aflevering en zeer goede service. Wij bevelen Gravity Media van harte aan!”

Esther König
HARIBO The Netherlands & Belgium B.V.

Andere projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

Wat is jouw idee?

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Ik ben benieuwd naar die van jou. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden