jdlsourcing
jdlsourcing logo

Inkooppartner in Azië

JDLsourcing begeleidt haar klanten door het gehele sourcing proces.

jdlsourcing

Inkooppartner in Azië

Met de juiste kennis en ervaring zorgt JDLsourcing ervoor dat het gehele inkoopproces van A tot Z voor je wordt verzorgd. Gravity Media helpt JDLsourcing met haar merkidentiteit van logo tot en met presentatie.

jdlsourcing
jdlsourcing

Modern & mondiaal

JDLsourcing is een modern en mondiaal bedrijf. Het klikte meteen tussen onze teams en samen zetten we al jaren stappen om de professionaliteit in externe communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Stap voor stap hebben we dit uitgebreid en er wordt nog steeds regelmatig gewerkt aan het optimaliseren en verbeteren van dit mooie merk. Een heel fijne samenwerking.

Website. Van schets naar techniek

De website van JDLsourcing is er weer een in de categorie maatwerk. Dit gaf ons de mogelijkheid om samen te brainstormen over de wensen van de doelgroep, om vanuit die gedachte de website optimaal in te richten en te zorgen voor een zo mooi mogelijke presentatie van het merk.

jdlsourcing
jdlsourcing

Bedrijfspresentatie

Om de professionele uitstraling in de gehele bedrijfsvoering door te voeren hebben we samen met JDLsourcing een bedrijfspresentatie ontwikkeld, waarin ze voorstellen aan klanten beter uit kunnen werken en professioneler over kunnen komen.

In de vormgeving van presentaties, offertes en andere zaken in de categorie huisstijl uitingen bieden we JDLsourcing vaak de helpende hand. De samenwerking hierin werkt super goed, omdat we ons beiden richten op onze expertise.

jdlsourcing

“Gravity Media is voor ons de ideale partner op het gebied van branding & grafisch werk. Ze durven zich kritisch op te stellen tijdens de samenwerking. Dit zorgt samen met hun creativiteit en expertises iedere keer weer voor een top resultaat!”

Joep de Laat
JDLsourcing

Andere projecten

Verrijt Fire & Safety
Windmill Shaving

Wat is jouw idee?

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Ik ben benieuwd naar die van jou. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden