verrijt
verrijt logo

Denk veilig, denk Verrijt

Zet zich in voor een zo breed en goed mogelijke arbeidsveiligheid.

verrijt logo

Een veiliger merk

Verrijt was toe aan een volgende stap in hun branding. We zijn de branding partner van Verrijt geworden en hebben samen met hun de website en de externe communicatie onder handen genomen. Van merkstrategie tot campagne.

verrijt
Verrijt

Steek de draak niet met vuur

Veiligheid is een serieuze zaak. Maar ook serieuze zaken kunnen op een leuke manier duidelijk gemaakt worden. Met die filosofie zijn wij het helemaal eens.

Voor Verrijt is een campagne opgezet met diverse media-uitingen die ondersteunend aan hun nieuwe stap in branding, ervoor zorgen dat zij meer gaan opvallen bij potentiële klanten en professioneler overkomen.

Merkidentiteit

Voor Verrijt maakten we diverse huisstijl-uitingen voor social media en een informatiebrochure, zodat dit gebruikt kan worden om meer top of mind te raken bij potentiële klanten.

Een belangrijk deel hiervan is bewustwording over de veiligheid en de risico’s die hiermee gepaard gaan. De informatiebrochure die we in samenwerking met Verrijt hebben ontwikkeld speelt daarin een belangrijke rol.

verrijt

Andere projecten

JDLsourcing
Windmill Shaving

Wat is jouw idee?

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Ik ben benieuwd naar die van jou. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden