Windmill
Windmill

Stay sharp. Flexibel verzorgd.

Windmill Shaving is hét flexibele en transparante platform voor een scheerabonnement.

Windmill

Van schets naar meer omzet

Windmill Shaving is niet zomaar een partij die scheermesjes aanbiedt. Windmill Shaving levert flexibiliteit en ontzorging. In een nauwe samenwerking hebben we een compleet nieuwe website gemaakt. Van strategische brainstorm tot werkend eindconcept.

Het resultaat is een dynamische website die op alle apparaten goed werkt, waar je zelf je eigen scheerabonnement kunt samenstellen. Zo is het altijd precies afgestemd op jouw behoefte en grijp je nooit meer mis.

windmill
windmill

Merkstrategie

De externe communicatie van Windmill Shaving, waar de website een deel van uitmaakt is grondig onder de loep genomen. In een nauwe samenwerking met Windmill Shaving hebben we besloten dat we transparantie en flexibiliteit voorop zetten.

Vanuit die gedachte is de website ontworpen. Maar voor we starten aan het mooi maken van het design focussen we ons op de strategie. De wireframes van de website zijn daarvan dan ook het eerste resultaat.

Van schets naar design

De tweede stap in het proces is het vertalen van de wireframes (de technische tekening) naar het daadwerkelijke design. Daarbij onderzoeken we gebruikerservaring om de beleving en het product zo goed mogelijk te optimaliseren. De website begint nu echt vorm te krijgen, zowel op desktop als mobiel.

windmill
windmill

Nerd alert!

Na al dat nadenken en ontwerpen komt de laatste stap in de vertaling van hersenspinsel naar werkend concept; het bouwen van de website. Ons development team is aan de slag gegaan om het design te vertalen naar een werkend geheel.

In dit project is gekozen voor een WordPress website met e-commerce module (WooCommerce). Dit open-source systeem zorgt ervoor dat we heel erg flexibel zijn in wat we kunnen maken. Het zelf kunnen samenstellen van je abonnementen is dan ook een feature die erg weinig voorkomt.

Andere projecten

Verrijt Fire & Safety
JDLsourcing

Wat is jouw idee?

Brainstormen is wat we het liefste doen. Informeel sparren over de beste uitwerking van een idee. Ik ben benieuwd naar die van jou. E-mail wanneer je kunt, of laat even je nummer achter.

    beveiligd met reCAPTCHA | PrivacyVoorwaarden