On- en offline promotie

Het bereiken van je doelgroep

Om jouw potentiële klanten te bereiken is promotie vaak een goede manier. Gravity Media verzorgt het ontwerp van zowel online- als offline promotiemateriaal. Voor offline promotie kan je daarbij denken aan alles wat bedrukt wordt om jouw bedrijf te promoten: visitekaartjes tot en met vliegtuig bestickering. Online verzorgen we complete online marketing campagnes inclusief de juiste analyses om te weten hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Promotie

Voor onder andere Haribo & Maoam doet Gravity Media regelmatig het ontwerp van diverse promotiematerialen. De combinatie van de creatieve uitdaging voor ons en de voordelige inkoopprijzen bij onze leveranciers (drukkers) zorgen dat je alles bij ons kan regelen.

Een overzicht van de mogelijkheden

(Online) marketing strategie

Een website alleen is een krachtig middel om je bedrijf, dienst of product te promoten maar als je het echt goed aan wil pakken dan komt er veel meer bij kijken. Gravity Media kan adviseren en uitvoeren in het plannen en uitvoeren van je online marketing strategie. Door goed na te denken over hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken stellen we daarmee een plan op om jouw online marketing zo succesvol mogelijk te maken.

Drukwerk

Gravity Media werkt al jaren samen met dezelfde drukkerij. Daarom profiteren wij (en jij) van flinke kortingen. Wij bestellen het voor je en je drukwerk wordt bij je thuis of op kantoor bezorgd. We hebben lang niet alles op deze pagina staan.

Social media strategie

Aansluitend op de online marketing strategie is ook een goede social media strategie een must om je bedrijf, dienst of product consequent op een professionele manier neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een strategie om zo veel mogelijk volgers en engagement op social media te krijgen. Hoe word je gevonden en wat zijn de dingen die je kan delen om je doelgroep betrokken te houden?

Campagnes

Adverteren op social media netwerken zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kan erg effectief zijn. Om onze klanten te ondersteunen in hun online marketing ontwerpt Gravity Media advertenties die wij namens de klant kunnen plaatsen. Zo is je social media altijd up to date en kan je doelgroep altijd de laatste informatie en nieuwtjes van je bedrijf vinden.