Stage lopen bij Gravity Media

Maak de sprong in het diepe en kom samenwerken met ons team van professionals. Laten we van elkaar leren op een leuke manier. Op deze pagina vind je alles over onze manier van selecteren.

Gravity Media scrolldown icon
We love brands.

Een typische stage bestaat niet

Je komt op de eerste dag het kantoor binnen lopen en je oog valt op de voetbal in de hoek. Je kijkt naar links en ziet de muur vol papier hangen. Dit papier is een gevolg van brainstormsessies, waar jij ook meteen in meegezogen wordt. Je gaat direct aan de slag met een leuk project en je leert dat als je koffie wil dat je snel ‘dibs’ moet roepen, anders is een collega je voor.

Om 10:00 uur is de stand-up, waarin we praten over de voortgang en planning. Je mag al snel je eigen werkzaamheden bepalen en we zorgen er als team voor dat alle projecten af zijn. En goed! We geloven in persoonlijke aandacht en ontwikkeling, want niemand is hetzelfde.

“Bij Gravity Media heb ik mijzelf als grafisch ontwerper en als cabaretier kunnen ontwikkelen.”

Dhani over zijn stage bij Gravity Media.

Design

Grafisch
ontwerp

Met een stage grafische vormgeving ga je aan de slag met het maken van huisstijlen en diverse grafische uitingen om het verhaal van onze klanten over te brengen. Van logo tot UX design voor een website.

Build

Web ontwikkeling

Met een stage web ontwikkeling bedenk en creëer je op maat gemaakte technische oplossingen. Je gaat aan de slag met front- en back-end programmeren en je maakt op innovatieve wijze de vertaalslag van design naar eindoplossing.

Promote

Online marketing

Met een stage online marketing ga je aan de slag om de doelgroep van ons en onze klanten te bereiken. Leer je conversie verbeteren op basis van data en zorgen we samen voor meer rendement uit al het werk wat ons team verzet.

Hebben we een match?

Gravity Media zoekt eigenwijze mensen. Mensen met een mening en met de skills om die mening in ons team te mengen. Daar worden onze projecten en klanten beter van. Hoe je denkt vinden we belangrijker dan wat je maakt. Je bent dus breed geïnteresseerd, houdt van gezelligheid en flauwe humor, maar weet ook van aanpakken. Wij helpen jou om jezelf te ontwikkelen, jij helpt ons met jouw eigen(wijze) bijdrage.

Herken je jezelf hierin? Stuur je motivatie en cv naar ons en als we onder de indruk zijn nodigen we je uit voor een kennismaking. Mailen kan naar info@gravitymedia.nl.