Trainingen

Om u te helpen uw verhaal te vertellen

Veel mensen komen bij ons voor hulp bij hun (online) profilering met websites, grafisch ontwerp en online marketing. Ons doel is uiteindelijk om je te helpen jouw verhaal te vertellen en om zo je doelgroep het beste te bereiken. Om die reden organiseert Gravity Media regelmatig trainingen waarin we u leren om dit ook zelf zo effectief mogelijk te doen. Zo wordt uw verhaal nog sterker!

Online profilering

Het nadenken over de online profilering van je bedrijf is minstens zo belangrijk als dat van jou persoonlijk. In de training online profilering gaan we aan de slag om jouw sterke kanten beter naar voren te laten komen. Deze training is zeer geschikt voor consultants die meer potentiële opdrachten binnen willen halen en hun kansen willen sturen.

Social media marketing

Social media is helemaal in. Steeds meer mensen, maar ook bedrijven zijn actief op social media. Dat betekent natuurlijk dat er een kans is om nog meer mensen te bereiken met jouw propositie. In de training social media marketing leer je hoe je met weinig tijd er toch voor kan zorgen dat je regelmatig actief bent op social media zodat je doelgroep betrokken blijft en potentiële klanten uiteindelijk klanten worden.

Doelgroep analyse

Gravity Media staat voor het vertellen van een verhaal om zo je doelgroep te bereiken en te betrekken. Maar wie is nu je doelgroep? In de training doelgroep analyse gaan we aan de slag om voor jouw product of dienst je doelgroep te bepalen. Dit doen we op verschillende manieren, waaronder: basis marktonderzoek, het analyseren van statistieken van je website en het juist leren instellen van Google Analytics (en meer) zodat je precies weet wie je website bezoekt, wat die mensen aanspreekt en wat ze op je website bekijken.

WordPress voor beginners

Bijna alle websites die wij maken voor onze klanten worden gemaakt in WordPress. Dit is een content management systeem wat er voor zorgt dat je zonder technische kennis de website kan aanpassen. Dat betekent dat je eigenlijk zonder enige uitleg de teksten op je website kan wijzigen en op die manier je website altijd up to date kan houden. Maar gelukkig is er met WordPress nog veel meer mogelijk. In de training WordPress voor beginners nemen we je mee in je eigen WordPress website en leren we je hoe je WordPress kan gebruiken om jouw boodschap nog beter over te brengen.

En nog veel meer..

Het bovenstaande is slecht een impressie van wat we allemaal kunnen. Ben je benieuwd wat Gravity Media nog meer voor je kan betekenen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.