Webdevelopment

Om je propositie over te brengen

Ieder bedrijf is anders. Je profilering moet daarom niet alleen sterk, maar ook uniek zijn zodat je boodschap goed over komt. Samen gaan we dan ook aan de slag om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Omdat dat voor veel diensten/producten anders is geloven wij niet in simpelweg uitvoeren van een opdracht, maar in proactief meedenken en op die manier het beste van uw propositie naar boven te halen. Door de mix van grafische en technische skills zijn wij zo in staat om uw unieke propositie te vertalen in een website waarmee we uw doelgroep aanspreken.

Webdevelopment

Het bouwen van een goede website met de juiste uistraling doen we al jaren. Bij ons is iedere website uniek en zorgen we er altijd voor dat we de juiste boodschap overbrengen. Het belangrijkste daarbij om een analyse van de doelgroep te vertalen naar het juiste ontwerp en technische realisatie om jouw bedrijf er écht uit te laten springen. Wil je weten hoe dit er voor jou uit zal zien? We bespreken het graag.

Een overzicht van de mogelijkheden

Responsive webdesign

Steeds meer van het online verkeer gaat tegenwoordig via de mobiele telefoon of tablet. Met een responsive website heeft u één website die zich volledig automatisch aanpast aan de schermgrootte van uw bezoeker. Dat betekent dat uw website op een smartphone maar ook op uw televisie altijd goed zichtbaar is zonder functionaliteiten te verliezen. Op die manier komt uw boodschap altijd over.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Omdat je aan een website die niemand kan vinden niet erg veel zou hebben zijn al onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit houdt in dat de website technisch correct wordt ingesteld zodat de inhoud van uw website door potentiële klanten gevonden kan worden.

WordPress (CMS)

Door het gebruik WordPress, het krachtige Content Management Systeem kunt u eenvoudig zelf wijzigingen maken aan de inhoud van uw website. U kunt bijvoorbeeld in enkele minuten blog-artikelen toevoegen of teksten en afbeeldingen wijzigen zonder dat u daarvoor hulp hoeft in te schakelen.

Nieuwste programmeertalen

Met onder andere HTML5, PHP7, CSS3 en Javascript gebruikt Gravity Media de nieuwste programmeertalen. Dit is belangrijk omdat dit zorgt dat de website technisch zo efficient en zo goed mogelijk in elkaar zit, wat zorgt voor een snelle, goed werkende website die ook nog eens beter vindbaar is.