Webdevelopment

Om uw propositie over te brengen

Ieder bedrijf is anders. Je profilering moet daarom niet alleen sterk, maar ook uniek zijn. Alleen dan komt je boodschap goed over. Samen gaan we dan ook aan de slag om je doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Omdat dat voor veel diensten/producten anders is geloven wij niet in simpelweg uitvoeren van een opdracht, maar in proactief meedenken en op die manier het beste van uw propositie naar boven te halen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, vraag dan hier een offerte aan.

Reponsive webdesign

Steeds meer van het online verkeer gaat tegenwoordig via de mobiele telefoon of tablet. Met een responsive website heeft u één website die zich volledig automatisch aanpast aan de schermgrootte van uw bezoeker. Dat betekent dat uw website op een smartphone maar ook op uw televisie altijd goed zichtbaar is zonder functionaliteiten te verliezen. Op die manier komt uw boodschap altijd over.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Omdat je aan een website die niemand kan vinden niet erg veel zou hebben zijn al onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit houdt in dat de website technisch correct wordt ingesteld zodat de inhoud van uw website door potentiële klanten gevonden kan worden.

WordPress (CMS)

Door het gebruik WordPress, het krachtige Content Management Systeem kunt u eenvoudig zelf wijzigingen maken aan de inhoud van uw website. U kunt bijvoorbeeld in enkele minuten blog-artikelen toevoegen of teksten en afbeeldingen wijzigen zonder dat u daarvoor hulp hoeft in te schakelen.

Nieuwste programmeertalen

Met onder andere HTML5, PHP7, CSS3 en Javascript gebruikt Gravity Media de nieuwste programmeertalen. Dit is belangrijk omdat dit zorgt dat de website technisch zo efficient en zo goed mogelijk in elkaar zit, wat zorgt voor een snelle, goed werkende website die ook nog eens beter vindbaar is.

En nog veel meer..

Wij houden ervan om met je mee te denken en op die manier zo goed mogelijk je doelgroep te bereiken. Het bovenstaande geeft kort weer wat we voor je kunnen betekenen met betrekking tot websites, maar natuurlijk kunnen we nog veel meer. Neem gerust even contact op als je nog vragen hebt.