Webhosting

Het parkeren van je website

Een mooie en goed werkende website is natuurlijk niet het hele product. Je website moet op een server staan waar het voor de hele wereld bereikbaar is. Gravity Media kan ook voor de webhosting zorgen. We hebben lang niet alles op deze pagina staan.  Wil je prijzen weten of ben je specifiek naar iets op zoek, vraag dan hier een offerte aan.

Domeinnaam & E-mail

Je website is natuurlijk te vinden via je eigen domeinnaam. Als je deze nog niet hebt kan Gravity Media die voor je aanmaken. Ook kan je dan je eigen e-mailadres bij ons aanvragen en dan zal je er professioneler uitzien bij het mailverkeer.

Gratis beveiliging (SSL)

Je website moet nu eenmaal veilig zijn. Zeker als je website wordt gebruikt om informatie te versturen. Denk daarbij aan een webshop waar mensen hun persoons en betaalgegevens invullen, maar ook aan een simpel contactformulier. Gravity Media biedt daarom in samenwerking met onze hosting partner gratis beveiliging voor iedere website in ons beheer.

Automatische back-ups

Wij maken regelmatig automatische back-ups van je bestanden op de website. Mocht er dus onverhoopt een keer iets mis gaan dan kunnen wij deze backup vaak terugzetten.

Snelle servers

Door het gebruik van snelle servers wordt de laadtijd van uw website geminimaliseerd. Dit is goed voor de zoekmachine optimalisatie en zorgt ervoor dat je doelgroep je snel en zonder problemen kan bereiken.

En nog veel meer..

Dit bovenstaande is slecht een impressie van wat we allemaal kunnen. Ben je benieuwd wat Gravity Media nog meer voor je kan betekenen? Je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.