Ons werk

Even rondkijken?

Ook al laten we het liefst zien wat we voor jou kunnen betekenen willen we toch een aantal voorbeelden laten zien van wat we voor onze klanten hebben gedaan. Hieronder vind je per categorie een aantal voorbeelden. Liever een persoonlijk gesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken? Dat snappen we.

Onze contactgegevens vind je hier.

Voorbeelden Grafisch Ontwerp

Wat we ons altijd afvragen voor we een project beginnen is het volgende: voor wie zijn we aan het ontwerpen. Met dat in het achterhoofd ontwerpen we mooie dingen die de doelgroep aanspreken. Het liefst bespreken we natuurlijk met je wat we voor jou zouden kunnen betekenen, maar hieronder krijg je alvast een inkijkje in onze geschiedenis.

Huisstijl & Banners

Voor onder andere de Dakar Challenge Run, een jaarlijks evenement (obstacle run) hebben we de volledige huisstijl ontworpen en daarmee gave banners en divers ander promotiemateriaal ontworpen om mensen op de hoogte te brengen. Het resultaat is dat de Dakar Challenge Run ieder jaar behoorlijk groeit. Én terecht, want het is echt de moeite waard voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt.

Visitekaartjes

Door de uitstraling van je bedrijf aan te passen op de wensen en verwachtingen van de doelgroep kunnen we er samen voor zorgen dat je bedrijf een professionele uitstraling krijgt. Een van de veelgebruikte dingen is zoiets simpels als visitekaartjes, die helaas nog te vaak standaard zijn. Wil jij er ook uitspringen? Je weet ons te vinden.

Webdevelopment

Na het ontwerpen van je huisstijl om het professionele en unieke karakter van je bedrijf juist over te brengen komt de volgende stap. Het laten maken van een website. Gravity Media ontwerpt en realiseert alle website met de nieuwste technieken. Al onze websites zijn responsive, wat betekent dat ze zowel op een mobiele telefoon als op een groot scherm altijd goed bekeken worden. Daarnaast werken we in veel gevallen met WordPress, wat ervoor zorgt dat je zelf de controle hebt over de inhoud van de website. Zo heb je een professionele website toch in eigen hand.

Webdevelopment, Gravity Media - Autorijschool Vrancken

Zelf je website aanpassen

De websites die we maken vertellen jouw unieke verhaal. Zo maken we iedere website op maat en zorgen we altijd dat jouw boodschap over komt op de juiste groep mensen: jouw doelgroep. Wat we daarbij belangrijk vinden is dat je zelf de controle houdt over wat er op de website staat. Je kan deze dus zelf aanpassen met behulp van WordPress als content management systeem. Zo is je boodschap (en dus je potentiële klant) altijd up to date moderne website gemaakt waar de rijschool de juiste doelgroep mee aanspreekt.

Responsive Website & Design

Mobiele telefoons worden steeds belangrijker. Ook jouw website zal door veel mobiele gebruikers bezocht worden. Het is dan ook van groot belang dat je website ook op mobiele telefoons goed wordt weergegeven. Om die reden zijn alle websites die we maken responsive, wat betekent dat ze zichzelf dynamisch aanpassen aan de resolutie van het scherm. Zo komt de boodschap altijd over.

Webdevelopment, website, Gravity Media - Autorijschool Vrancken

Promotie & Marketing

Om een blijvende indruk te maken en toegankelijk te blijven voor je doelgroep is het belangrijk dat je regelmatig iets van je laat zien. Gravity Media verzorgt (online) marketing om ervoor te zorgen dat jouw propositie regelmatig bij je klanten naar voren komt. Dit doen we niet door eenzijdig reclame te maken, maar door na te denken over je marketing en een goede planning te maken op basis van een doelgroep- en marktanalyse. Een echte strategie dus.

Marketing, Facebook adverteren, Gravity Media - Recharge Footwear

Online marketing

Er zijn online steeds meer manieren om met je doelgroep in contact te komen. Dit begint in de basis bij het regelmatig plaatsen van relevante content, in combinatie met een professionele huisstijl en een goed ingerichte online marketing die ervoor zorgt dat je klanten je kunnen vinden. Door de combinatie van kennis en vaardigheden kunnen we voor marketing strategie op meerdere kanalen uitvoeren, die jouw merk/bedrijf echt tot zijn recht laat komen.

Offline marketing & promotiemateriaal

Een paar dozen flyers om uit te delen, vlaggen om je pand meer karakter te geven en je bedrijfsuitstraling te verbeteren, of een roll-up banner om mee naar een beurs te nemen. Het zijn allemaal manieren om je merk professioneler te laten overkomen en je doelgroep te laten weten wat je voor hun kan betekenen. Door een intensieve en langdurige samenwerking met onze vaste drukwerk leverancier kunnen we behalve het ontwerpen van al jouw promotiemateriaal ook het drukwerk leveren. Zo hoef je nadat wij het ontwerp voor je maken niet op zoek naar een drukker, maar laten we jouw drukwerk altijd gratis bij jou thuis of op kantoor bezorgen.

Drukwerk, Marketing, Gravity media - Haribo

Van idee naar merk.

Wekelijks komen we in contact met startende ondernemers. Stiekem is dit natuurlijk het leukste, om vanaf het begin af aan bij een idee betrokken te zijn en samen te werken om de doelgroep te bepalen, het merk te gaan ontwerpen en de branding tot uitvoering te brengen met het bouwen en promoten van de nieuwe dienst of het product. Dit begint bij een logo en een huisstijl, die we deels ontwerpen op basis van jouw input, maar natuurlijk ook op basis van wat de doelgroep het beste zou aanspreken. Heb jij een leuk idee waarvan je graag de branding wil bespreken, dan weet je ons te vinden. We gaan graag de uitdaging aan.

Drukwerk, flyer, Gravity Media - Body Result

Meegroeien

Iedere startend ondernemer wil direct een professionele uitstraling creëren voor zijn/haar bedrijf. Dit begint klein, maar wordt steeds groter. We zijn dan ook altijd bereid om ook met startende ondernemers (met een iets krapper budget) om tafel te gaan om te kijken hoe we welkaar kunnen helpen. We streven naar een lange termijn samenwerking waarin wij de volledige branding voor jou verzorgen. Jij de business, wij de branding.

Full-service partner

Dat we een totaaloplossing kunnen bieden is iets wat door veel van onze klanten extra wordt gewaardeerd. Juist door de combinatie van design, development en promotie kunnen we op alle fronten zorgen voor de branding van jouw merk, dienst of product. Zo wordt jouw idee omgezet in een professionele propositie waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Zo verdelen we de taken en doen we ieder wat we leuk vinden.

Drukwerk, flyer - VVD